Yritys

Oikea Kalustemies on vuonna 2010 perustettu yritys, joka keskittyy julkisten tilojen ja myymäläkalusteiden asennukseen ja huoltoon. Asiakkaidemme luottamuksen ansainneena toimijana tunnemme vastuumme huolehtia yksityiskohtien laadusta ja asiakastyytyväisyydestä.

Yrityksemme tarjoaa laajan valikoiman palveluita Kalustemies.fi-nimisen brändin kautta. Meiltä saatte joustavaa, kattavaa ja laadukasta palvelua, joka kattaa kaikki tarvittavat asennus- ja muutostyöt. Projektit viedään aina loppuun asti, ja lopputuloksena on täysin valmis ja toimiva tila.

Meidän joukkueemme koostuu kokeneista ja ammattitaitoisista kalusteasentajista, jotka ovat erikoistuneet kaikenlaisten kalusteiden asennukseen ja muutostöihin. Heidän vankka ammattitaitonsa ja vuosien kokemus takaavat, että haastavimmatkin kohteet toteutetaan laadusta tinkimättä.

Toiminta-alueemme kattaa pääasiassa Etelä-Suomen, mutta olemme valmiita palvelemaan asiakkaitamme tarpeen mukaan myös muualla Suomessa. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan, kuinka voimme auttaa teitä toteuttamaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan kalusteprojektin – laadusta tinkimättä ja ammattitaidolla!

Henkilöstö

Janne on rakennusinsinööri amk. ja pitkän linjan yrittäjä. Janne on ollut yrityksessä vuodesta 2012.

Eero on Oikea Kalustemies perustaja ja yrittäjä. Eero aloitti kalusteasennukset vuonna 2015 ja nähdään edelleen silloin tällöin työmailla. Eero harrastaa vapaa-ajallaan nyrkkeilyä ja kuntosalia.